Beste klanten
We zijn met verlof en zien jullie heel graag terug vanaf donderdag 11 juli!
Tijdens de zomer zijn we enkel gesloten op woensdag
GOED NIEUWS!
Tijdens de vakanties zijn we ook open op DONDERDAG
Vlees wordt geserveerd met verse frietjes, huisgemaakte sauzen en een frisse salade
runds wit-blauw | runds Aberdeen Black Angus | lamskotelet | varkens Batallé | varkenshaasje | kalkoen
Wit-blauw (39€)
Aberdeen Black Angus (47€)
Mix Wit-Blauw + Aberdeen Black Angus (43€)
runds wit-blauw | kalkoen | Ardeens gebraad | worstjes | balletjes
wit-blauw | kalkoen | Oosterse bouillon op basis van witte wijn | noedels | Oosterse sauzen
met noedels | groenten | zeekraal | aangepaste sausen
met frieten | sausjes | groenten | tempurabeslag
(*) om u de beste kwaliteit te garanderen, vragen wij u de dag vooraf te reserveren. De vissoorten variëren naargelang het marktaanbod.
Kaasfondue wordt geserveerd met broodkorstjes, een frisse salade en een assortiment van verfijnde charcuterie
op basis van Zwitserse kazen en wijn.
met een extra smaakje van gemarineerde en verse tomaten
op onze wijze, op basis van abdijbier