“Food Sharing”

dat is waar het in het Komfoor om draait. Heerlijk samen tafelen en genieten van de pure smaak van eerlijke producten. En dit alles in een gemoedelijke sfeer. Gezelligheid en comfort, daar staan we voor. 

Aan dit laatste hebben we bij de inrichting van het restaurant veel aandacht besteed: geen open vlam, maar een uniek systeem van inductieplaatjes. Geen vervelende geurtjes dankzij een goed uitgewerkt afzuigsysteem.

Wist je dat...

... fondue bij Belgen pas écht bekend geworden is toen een vleesvariant op fondue werd ontdekt. De “Fondue Bourguignonne”, waarbij blokjes rundsvlees worden gekookt in warme olie, was onmiddellijk een succes bij de vleesminnnende Belg.

Naast gezelligheid en comfort willen we u natuurlijk ook met onze producten verrassen. Zowel onze kaas-, vlees-, als visfondue worden op een zeer verzorgde manier geserveerd en enkel met de beste producten bereid. Bovendien passen we, om u te blijven boeien, elk seizoen onze kaart wat aan met een aantal suggesties. Deze suggesties zullen ook steeds op de website worden aangegeven.

Dé kwaliteitsgarantie voor onze gerechten is het werken met topproducten: verse groenten, onze zelfgemaakte frietjes en sauzen, maar natuurlijk ook onze selectie van runds- en lamsvlees van eigen kweek.

Maar van al dat lekker tafelen heeft u natuurlijk ook dorst gekregen. Daarom stelden we voor u een goed uitgebalanceerde wijnkaartop.

Uiteraard combineert fondue ook heerlijk met bier. Daarom bieden we u op onze drankenkaart ook een mooi assortiment aan bieren aan. Koolzuur in bier zorgt er bovendien voor dat het de maaltijd goed doet verteren.

We hopen dan ook dat u in Het Komfoor samen met uw tafelgezelschap zult genieten van de gezelligheid van een lekkere fondue.